Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 23:29
Τοπικά

«Εσβησαν» ξαφνικά 49χρονη και 61χρονος – Συγκλονίζουν διαδοχικοί πρόωροι θάνατοι στον Βόλο






Μετά τους τέσσερις διαδοχικούς θανάτους πριν από δύο ημέρες που προκάλεσαν θλίψη στην τοπική κοινωνία, άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με αιφνίδιο τρόπο μέσα σε ένα μόλις 24ωρο. Η 49χρονη Κυριακή Ρουσσάκου- Αγριδοπούλου και ο Ιωάννης Ανθης 61 χρόνων άφησαν την τελευταία τους πνοή χθες, σκορπίζοντας θλίψη στους δικούς τους ανθρώπους και σε όσους τους γνώριζαν.

Η 49χρονη Κυριακή Ρουσσάκου – Αγριδοπούλου με καταγωγή από το Τρίκερι, σύζυγος καπετάνιου, «έσβησε» τα ξημερώματα εντελώς ξαφνικά, ενώ δεν αντιμετώπιζε κανένα ιατρικό πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη καθώς κοιμόταν αισθάνθηκε μία ενόχληση και άρχισε να βήχει, ενώ άρχισε να παραπονιέται για την αναπνοή της. Αμέσως ο σύζυγός της τη μετέφερε από τη Νέα Δημητριάδα που είναι το σπίτι τους στο Νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο πριν ακόμη αναλάβουν οι γιατροί, η 49χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν σήμερα, καθώς θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Ο σύζυγός της και τα δύο της αγόρια είναι συγκλονισμένα από τον βίαιο τρόπο με τον οποίο αποχωρίζονται το δικό τους άνθρωπο και αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου της άτυχης 49χρονης.

Σοκαρισμένη εξάλλου είναι η τοπική κοινωνία των Ανω Λεχωνίων από τον αιφνίδιο θάνατο του Ιωάννη Άνθη 61 ετών, γνωστού επαγγελματία στην περιοχή που διατηρούσε ταχυφαγείο στην κεντρική πλατεία Ο άτυχος επαγγελματίας σύμφωνα με πληροφορίες προχθές το βράδυ έκλεισε το μαγαζί του και όπως έκανε κάθε ημέρα επέστρεψε στο σπίτι του για ξεκούραση.

Χθες το πρωί ξύπνησε και άρχισε να παραπονιέται ότι αισθάνεται ένα δυνατό πόνο. Οι δικοί του άνθρωποι αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος 61χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του, σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο στην οικογένειά του που δεν μπορεί να πιστέψει τον απροσδόκητο τρόπο με τον οποίο έχασε τον άνθρωπό της.

Ο εκλιπών διατηρούσε σουβλατζίδικο στα Ανω Λεχώνια και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε θλίψη. Συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου Λεχωνίων στις 10.30 το πρωί.

 

ΠΗΓΗ εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ