Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:54
Αθλητικά

Ερασιτέχνης: “Τώρα ο Ολυμπιακός μας, σε έχει ανάγκη’






Τη συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου γύρω από τη νέα διοίκηση που προέκυψε χθες, ζητάει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.
Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά των έως τώρα κινήσεων του, ενώ καταλήγει με την προτροπή να υπάρξει αθρόα προσέλευση των φιλάθλων στο ματς της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου:

“O ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 από τη πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η κρίση στην ομάδα μας , με την παραίτηση της διοίκησης πρωτοδικείου και το κενό που δημιουργήθηκε , είχε δηλώσει ευκρινώς τα όρια μέσα στα οποία θα μπορούσε να ενεργήσει για την άρση του αδιεξόδου .

1. Το αίτημα να περιέλθει η σύνθεση του μετοχολογίου στην κατοχή μας ώστε να δρομολογήσουμε συναντήσεις με τους κατόχους των μετοχών
2. Οι συναντήσεις με τους μετόχους οι οποίες μπορεί να μην έφεραν την άμεση λύση του προβλήματος αλλά συνετέλεσαν ώστε να υπάρχει παράθυρο ελπίδας
δηλώνοντας αλληλέγγυοι , στο μέτρο των δυνατοτήτων τους , αφού και στο παρελθόν έχουν συνδράμει οικονομικά .
3. Οι συναντήσεις με τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας μας οι οποίες σταμάτησαν την περαιτέρω διάλυση της και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα .
4. Η πραγματική διάθεση ανθρώπων βγαλμένων μέσα από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού Βόλου (φίλαθλοι , παλαίμαχοι ) να μπούν μπροστά στην ώρα ευθύνης .

Μπορεί να μην μπορέσουμε ποτέ να φτάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου μας εκεί που τον είδαμε και που ονειρευόμαστε να ξαναφτάσει αλλά δηλώνουμε ότι είμαστε υπερήφανοι που συντελέσαμε στην εμβαλωματική , έστω , λύση στο πρόβλημα που υπήρξε .
Τελειώνοντας ο ρόλος του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 σε όλη αυτή τη διαδικασία ευχαριστούμε όλους εκείνους αφανείς (ιδιαίτερα) και εμφανείς οι οποίοι μας συνέδραμαν ώστε να πορευτούμε με σύνεση στη κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος .

Τώρα ένα μένει. Την Κυριακή , η αθρόα προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε τα εναπομείναντα παιδιά και από Δευτέρα πάλι σήκωμα μανίκια να βγουν τα δελτία των αθλητών της Κ20 .

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ . ΔΕΙΞΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
ΤΩΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ –ΒΟΛΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΕ- ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ”