Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 00:26
Αθλητικά

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: “Αριστες σχέσεις με το Δήμο Βόλου”






Μπορεί κάποιοι καλοπροαίρετοι το τελευταίο διάστημα να προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα μεταξύ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και του Δήμου Βόλου, με σκοπό φυσικά να χτυπήσουν τον Αχιλλέα Μπέο, ωστόσο όπως αποδεικνύεται δεν τα κατάφεραν.

Κι αυτό διότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε σήμερα το πρωί ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα εκείνα σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος Βόλου βάζει εμπόδια στο θέμα του γηπεδικού.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου μάλιστα υπογραμμίζει ότι κανείς δεν θα διατάραξει την άριστη σχέση που έχει με τη Δημοτική αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν σχέση με την παραχώρηση του ΕΑΚ από τον Δήμο Βόλου στoν Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου  και για την αποκατάσταση της αλήθειας  θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι σχέσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου  με την Δημοτική αρχή και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ήταν, είναι και θα είναι καλές, υπάρχει δε άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα  με γνώμονα την πρόοδο του Ολυμπιακού Βόλου και κανείς και για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να την διαταράξει.»