Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 15:18
Αθλητικά

ΕΠΣ Θεσσαλίας: Προσφυγή στο Διαιτητικό κατά Γκιρτζίκη






Την ακύρωση όλων των αποφάσεων που έχει πάρει ο Γιώργος Γκιρτζίκης και οι κακουργηματικά κατηγορούμενοι που βρίσκονται στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ζήτησε η ΕΠΣ Θεσσαλίας, η οποία προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο!

Κάθε μέρα που περνάει η ΕΠΟ στριμώχνεται όλο και περισσότερο στα σχοινιά. Χάνει (και) τους τελευταίους υποστηρικτές της και οι κινήσεις εναντίον της διαδέχονται η μία την άλλη. Και η τελευταία που ήρθε να προστεθεί ήταν η προσφυγή που κατέθεσε στο διαιτητικό δικαστήριο η ΕΠΣ Θεσσαλίας, η οποία ζητάει την ακύρωση όλων των αποφάσεων που έχει πάρει ο Γκιρτζίκης και οι κακουργηματικά κατηγορούμενοι που βρίσκονται στο Δ.Σ της ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα η ΕΠΣ Θεσσαλίας με την προσφυγή της ζητάει την ακύρωση όλων των αποφάσεων που πήραν από την ημέρα που πήραν το αμετάκλητο βούλευμα για την έκπτωσή τους για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας».

Ανάμεσα στις αποφάσεις της ΕΠΟ, βέβαια, είναι και ο Βασάρας! Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι πιθανό ο νέος επιδιαιτητής να μην προλάβει καν να ασκήσει τα καθήκοντά τους. Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες και το παρελθόν έχει αποδείξει ότι οι αποφάσεις του είναι ανεξάρτητες και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζονται από την ομοσπονδία.

Θυμίζουμε ότι για τις αποφάσεις του τελευταίου Δ.Σ της ΕΠΟ εξώδικο έχουν στείλει τρία μέλη του Δ.Σ της ομοσπονδίας και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλ. Δέδες, ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γ. Βούρβαχης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Στ. Ψαρρόπουλος.