Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 03:23
Αθλητικά

Επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Ολυμπιακός Βόλου






Να ξεχάσουν την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας και να επιστρέψουν στις επιτυχίες θα επιδιώξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στη σημερινή (3.00 μ.μ.) αναμέτρηση με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ωστόσο τόσο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας όσο και οι διοικούντες την ομάδα προσπαθούν να κρατήσουν προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να αποφευχθούν τυχόν εκπλήξεις.

 

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα

Το ευχάριστο για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς πλην του μόνιμου τραυματία Ζώνα θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους.  Είναι μάλιστα πολύ πιθανό στην αυριανή αναμέτρηση να χρησιμοποιηθεί και ο Ντα Κόστα ο οποίος φαίνεται πως έχει περάσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

*Στο αυριανό ματς, διαιτητής ορίστηκε ο Χανίδης του Συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς τους Φράπο και Ανδρέου, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Συλλογή τροφίμων για άπορους

Πριν από την έναρξη του αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα βρίσκεται αντιπροσωπεία εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για τη συλλογή τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να συνεισφέρει στους ανθρώπους αυτούς. Θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, παστεριωμένο γάλα κτλ.

Οι εθελοντές θα βρίσκονται στη δεύτερη πεζογέφυρα, αμέσως μετά το εκδοτήριο, όπου θα εξυπηρετούν όλους όσοι θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια.