Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024 22:58
LIFE

Επιστροφή Καπουτζίδη στην παρουσίαση της Eurovision;






Πρόταση για να σχολάσει και πάλι τις βραδιές της Eurovision φέρεται να δέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Κουκου» στο Star ο Γιάννης Πουλόπουλος ο ηθοποιός και παρουσιαστής έχει δεχθεί πρόταση από τη Δημόσια Τηλεόραση. Είναι κάτι άλλωστε που γνωρίζει καλά αφού το έκανε με επιτυχία τα τελευταία πέντε χρόνια με εξαίρεση την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στον αέρα ο Γιάννης Πουλόπουλος:

«Σας είχα πει ήδη από τον Σεπτέμβριο ότι αλλάζει η ομάδα της ΕΡΤ και ότι έχουν πάρει πολύ σοβαρά το έργο τους και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της ομάδας συντονισμού για τη Eurovision κάνει θαύματα και αυτό αποδεικνύεται διότι ο Γιώργος Καπουτζίδης δέχτηκε κρούση για να επιστρέψει στη Eurovision στο ρόλο που τον αγαπήσαμε. Ως σχολιαστής δηλαδή των τριών βραδιών, των δύο ημιτελικών και της μεγάλης βραδιάς του τελικού.

Και νομίζω ότι ο Γιώργος επειδή αγαπά πάρα πολύ τη Eurovision, ελπίζουμε να πάει καλά η συμφωνία μέχρι το τέλος. Γιατί νομίζω ότι όχι μόνο οι Eurofans αλλά και όσοι παρακολουθούν τον τηλεοπτικό διαγωνισμό θέλουμε τον Γιώργο Καπουτζίδη σχολιαστή. Έχει μια ατάκα τρομερή, γνωρίζει πολύ καλά όλη την ιστορία της Eurovision κι εγώ προσωπικά του βγάζω το καπέλο».