Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:20
Τοπικά

Επιμελητήριο: Και φιλάνθρωπος με “ξένα κόλλυβα” ο απερχόμενος πρόεδρος – Μοιράζει χρήματα με απόφαση του 2015!






Προεκλογική εκστρατεία με χρήματα των μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας φαίνεται πως κάνει ο απερχόμενος (και εκ νέου υποψήφιος) πρόεδρος του φορέα Τέλης Μπασδάνης, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση την  Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στη 1 το μεσημέρι, θα διανείμει το ποσό του κληροδοτήματος Δήμου Παντελή Ζούλια σε τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιοχής.

Για όσους ενδεχομένως σπεύσουν να μιλήσουν για απλή συγκυρία ή για εύθετο χρόνο να σημειωθεί ότι η σχετική απόφαση για την διανομή του κληροδοτήματος σε φιλανθρωπικά σωματεία της περιοχής είχε ληφθεί με απόφαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας το 2015!

Σε κάθε περίπτωση το «μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα», όπως το ονομάζει ο λαός μας, αφορά ποσό 12.844,41 ευρώ, που θα διανεμηθεί ισόποσα στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης αναπήρων παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)-Παράρτημα Βόλου, στον Σύλλογο Γονιών με νεοπλασματική ασθένεια-«Φλόγα»-Παράρτημα Βόλου, στις «Άσπρες Πεταλούδες», Φιλανθρωπικό Σωματείο ειδικώς αναγνωρισμένο «Βοήθεια Ζωής προς το Ειδικό παιδί-Άτομο» και στο Ορφανοτροφείο του Βόλου.