Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 16:59
Τοπικά

«Επιδρομή» ελεγκτικών υπηρεσιών στην Σοκολατούπολη καταγγέλλει ο Δήμος






Επιδρομή ελεγκτικών υπηρεσιών στην Σοκολατούπολη καταγγέλλει ο Δήμος Βόλου, μετά από ανώνυμες καταγγελίες πολιτών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ούτε η γλύκα της Σοκολατούπολης, την οποία ειρήσθω εν παρόδω επισκέφθηκαν 4.500 άτομα ήδη, στο πρώτο τριήμερο λειτουργίας της, στάθηκε ικανή να μετριάσει την πίκρα, που έχουν μόνιμα τα μέλη της γνωστής παρέας των ρουφιάνων – πολιτικών απατεώνων και που επιδεινώθηκε από την τεράστια ανταπόκριση που συναντούν στην κοινωνία οι γιορταστικές εκδηλώσεις που και φέτος διοργανώνει η Δημοτική μας Αρχή και αποτελούν αντικείμενο θετικών σχολίων σε όλη την Ελλάδα.

Ετσι δεν μας εξέπληξε η πρωινή επιδρομή του συνόλου σχεδόν των κάθε είδους ελεγκτικών υπηρεσιών που λειτουργούν στο χρεοκοπημένο, σχεδόν, ελληνικό κράτος, ύστερα από σωρεία ανώνυμων (;) «καταγγελιών», δίνοντας μια ακόμη επιβεβαίωση για τον τρόπο που λειτουργεί ο σκοτινός μηχανισμός που ακόμη προσπαθεί με λύσσα και απόγνωση να καταστρέψει ό,τι όμορφο, λαμπερό και δημιουργικό γεννιέται σε αυτή την πόλη και που, εύλογα, αποκαλύπτει, μέσω της σύγκρισης, το μίζερο και αποκρουστικό πρόσωπο αυτών που τον αποτελούν.

Ας συνειδητοποιήσουν οι ηθικά και πολιτικά (και προφανώς και οικονομικά…) χρεοκοπημένοι εκπρόσωποι της πολιτικής σαπίλας και αθλιότητας ότι οι μεθοδεύσεις τους όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά μας ενδυναμώνουν να συνεχίσουμε το έργο που παράγουμε προς όφελος της πόλης και των πολιτών και μόνο.

Δεν μας ενοχλεί ο έλεγχος, αφού δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Περιμένουμε ωστόσο από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς την ευαισθησία που δείχνουν για κάθε ενέργεια της Δημοτικής Αρχής να τη δείχνουν παντού και καθημερινά και όχι καθ υπόδειξη και παραγγελία. Το έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Ζούμε, ακόμη, σε καθεστώς Δημοκρατίας. ’Οταν αποφασίσουν να μας γυρίσουν στα χρόνια της αλήστου μνήμης «Αντιβασιλείας» τότε το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε ας πίνουν ξύδι (και ας περνούν για λίγη σοκολάτα εκεί που κόσμος χαίρεται και απολαμβάνει)”.