Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 01:43
Τοπικά

Επεισόδια, τραυματισμός και ζημιές για την κεραία στους Αγ. Αναργύρους






Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα στη συμβολή των οδών Ζαλόγγου και Επιδαύρου, στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν κάτοικοι της συνοικίας Αγ. Αναργύρων. Αποτέλεσμα μάλιστα των επεισοδίων ήταν ένας τραυματίας και υλικές ζημιές στο ισόγειο της πολυκατοικίας στην ταράτσα της οποία έχει τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της περιοχής των Αγ. Αναργύρων συγκεντρώθηκαν, κάτω από το σπίτι, όπου έχει τοποθετηθεί η κεραία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας την απομάκρυνσή της.

Σε κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν, υπήρξε ένταση κι ένας 65χρονος έπεσε και χτύπησε στο πεζοδρόμιο. Αμέσως τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ όπως τονίζουν έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 1.000 υπογραφές για την απομάκρυνση της κεραίας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάνε στον Εισαγγελέα, προκειμένου να κινηθούν δικαστικά για τη δικαίωσή τους.