Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 23:26
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισοδιακή καταδίωξη ΙΧ που μετέφερε κλοπιμαία






Κινδύνευσαν οι ζωές αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. στο Αγρίνιο το βράδυ της Τρίτης, όταν προσπάθησαν να συλλάβουν τον οδηγό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που είχε σπάσει νωρίτερα το μπλόκο τους. Ο νεαρός τσιγγάνος, που μετέφερε κλοπιμαία, προσπάθησε να τους χτυπήσει με το όχημα και λίγο έλειψε να τους τραυματίσει!

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο όταν ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα που του έκαναν να σταματήσει για έλεγχο στον κόμβο του Δημοτικού σταδίου και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει.  Όμως, εγκλωβίστηκε στην περιοχή της Μεγάλης Χώρας Αγρινίου και επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητο.

Τελικά, ο 33χρονος τσιγγάνος ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητό του ήταν κλεμμένο και στο πορτ μπαγκάζ είχε κρύψει έναν κινητήρα από Ι.Χ. φορτηγό για τον οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την Δευτέρα. Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για κλοπή, απείθεια και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.