Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:37
ΒόλοςΤοπικά

Επίθεση με κόκκινες μπογιές στο σπίτι της Μαβίλη με την κεραία

Στόχος αγνώστων έγινε διώροφη οικοδομή στην οδό Μαβίλη, στην ταράτσα της οποίας είναι εγκατεστημένη κεραία κινητής τηλεφωνίας.
Αγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές βάφοντας την εξώπορτα του σπιτιού και παράθυρο που «βλέπει» στον δρόμο. Γείτονες που επί τουλάχιστον 15 μήνες αγωνίζονται για την απεγκατάσταση και απενεργοποίηση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται δίπλα και απέναντι από τα σπίτια τους και σε κοντινή απόσταση με πέντε σχολικές μονάδες στις οποίες φοιτούν τα παιδιά τους, έσπευσαν να καταδικάσουν το γεγονός και να διαχωρίσουν τη θέση τους.
«Δεν είναι δικό μας έργο αυτό. Εμείς επί 15 – 17 μήνες κάνουμε τον αγώνα μας με κόσμιο τρόπο. Είμαστε συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, μηχανικοί, γιατροί, δικηγόροι. Αυτούς δεν τους θέλουμε μαζί μας. Εμείς ποτέ δεν θελήσαμε να προσβάλλουμε την ιδιοκτήτρια ή να τη θίξουμε», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κάτοικοι στο πλαίσιο του αγώνα τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό που απαιτείται και μεθαύριο Παρασκευή πρόκειται να προχωρήσουν στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για τη διακοπή της λειτουργίας της κεραίας, που είναι σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους.