Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 23:22
Αθλητικά

Επίδειξη ισχύος ο Volos NFC, 2-0 στο Νεοχώρι (photos)






Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Volos NFC έδειξε ότι δίκαια χαρακτηρίζεται μεταξύ των φαβορί για άνοδο. Οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση (2-0) εκτός έδρας του Διγενή Νεοχωρίου, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Volos NFC προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τον Καμπαγέρο έπειτα από κάθετη πάσα του Πέντα, ενώ στο 33ο λεπτό ο Μάντζης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή του Volos NFC ήταν ξεκάθαρη και θα μπορούσε το σκορ να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στην επανάληψη του αγώνα ο ρυθμός έπεσε εξαιτίας των πολλών αλλαγών και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διγενής Νεοχωρίου: Πανέτσος, Γιαννούλας, Σαρακατσάνος, Γούτσιος, Τζέλης (79΄Τασούλας), Μακρής, Σκόνδρας (79΄Γιώτας), Νταής (53΄Τσικρικάς ), Νασιακόπουλος (62΄Φακίτσας), Κολοβός, Κατσαμάγκας (71΄Νικόλαρος)
Volos NFC: Πατσογιώργος, Πιαστόπουλος, Ντεnτάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Μάντζης, Καμπαγέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Ντόσης, Πίτου Γκαρσία
Έπαιξαν και οι: Ζέρης, Σαλαμούρας, Ηλιάδης, Δερμιτζόγλου, Κυπαρίσσης, Μελισσόπουλος, Σταμέλος, Καλαμίδας, Δεμηνάς, Παπαδόπουλος, Γουλιώτης

 

φωτό: goaltrikala