Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:59
Αθλητικά

Επέστρεψε ο Μωυσίδης στη Νίκη Βόλου






Μετά τον Χρήστο Τζιώρα ένας ακόμη έμπειρος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Νίκη. Ο λόγος για τον Σερφείμ Μωυσίδη, ο οποίος συμφώνησε να ντυθεί στα κυανόλευκα για την αγωνιστική σεζόν 2017-18. Η περίπτωση του Μωυσίδη κέντρισε το ενδιαφέρον της επιτροπής μεταγραφών της Νίκης και μετά τις πρώτες συζητήσεις, ο 27χρονος αμυντικός είπε το πολυπόθητο «ναι».

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης (27 ετών, 1.83μ.) έχει καταγράψει 121 συμμετοχές στη Football League με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Επανομή, τον Παναιγιάλειο, τον Βύζαντα Μεγάρων ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη φανέλα της Νίκης Βόλου το 2008 όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα από την Μπρέσια.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σεραφείμ Μωυσίδη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης είναι γεννημένος στις 17 Απριλίου 1990, έχει ύψος 1,83 και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τον Παναιγιάλειο, έχοντας μία γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές στη Football Leauge και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος . Κατά το παρελθόν, εκτός απο τη φανέλα της Νίκης Βόλου, έχει αγωνιστεί στη U19 της Μπρέσια, στον Βύζαντα Μεγάρων, στην Επανομή και στον Απόλλωνα Πόντου.