Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:10
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα στην Ηλεία: Πώς σκότωσαν και τεμάχισαν το θύμα






Ενας 27χρονος Πακιστανός και μία 23χρονη Ελληνίδα συνελήφθησαν για τη φρικτή δολοφονία του 30χρονου Πακιστανού στην Ηλεία.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 19χρονος από το Πακιστάν. Η σορός του θύματος εντοπίστηκε τεμαχισμένη και θαμμένη σε λάκκο, σε αγροτική περιοχή της Βαρβάσαινας Ηλείας.

Οι έρευνες για τον 30χρονο είχαν ξεκινήσει από τις 21 Μαρτίου, όταν ο εργοδότης του δήλωσε την εξαφάνισή του. Οπως προέκυψε, σύμφωνα με την αστυνομία, μία ημέρα νωρίτερα ο 27χρονος είχε καλέσει το θύμα στο σπίτι του.

Για λόγους που ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στον αυχένα. Στη συνέχεια ο 27χρονος, με τη βοήθεια του 19χρονου που αναζητείται, τεμάχισαν τη σορό του θύματος, με ένα μαχαίρι και ένα γεωργικό εργαλείο, σε τέσσερα κομμάτια και αφού την τύλιξαν σε νάιλον, την έβαλαν βαλίτσα. Οι δύο άνδρες, με την 23χρονη, μετέφεραν με ΙΧ φορτηγό τη σορό του άτυχου άνδρα στην αγροτική περιοχή και την έθαψαν.

Μάλιστα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δύο δράστες είχαν προσχεδιάσει την ανθρωποκτονία, καθώς διαπιστώθηκε ότι στις 19 Μαρτίου είχαν ανοίξει τον λάκκο όπου έθαψαν το θύμα τους.

Στο σπίτι στο οποίο ζει ο 27χρονος με την 23χρονη βρέθηκαν θαμμένα στην αυλή το μαχαίρι και το γεωργικό εργαλείο, με τα οποία οι δράστες είχαν διαπράξει την ανθρωποκτονία και τον τεμαχισμό του θύματος.

Επιπλέον, στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος και στην επιχείρηση που εργαζόταν ο δράστης εντοπίστηκαν τέσσερις τραπεζικές κάρτες και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία επίσης ανήκαν στον 30χρονο.

Πηγή: iefimerida.gr