Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:51
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιτήριο πήρε ο Αλέξης Τσίπρας έπειτα από την επέμβαση κήλης






Ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από το Ευγενίδειο νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν από τις 10 π.μ.

Ο πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο, έπειτα από την προγραμματισμένη επέμβαση κήλης στην οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε ομαλά, διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα και στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας είχε μεταφερθεί σε μονόκλινο δωμάτιο του 5ου ορόφου, προκειμένου να τον παρακολουθούν οι γιατροί.

Το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός βγήκε από το νοσοκομείο, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν την έξοδό του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Οι ευχές του Μητσοτάκη

Τις ευχές του στον πρωθυπουργό, για ταχεία ανάρρωση, έστειλε μέσω Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από την επέμβαση κήλης στην οποία υποβλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή.

«Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα και γρήγορη ανάρρωση!», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον λογαριασμό του.

Ευχές και από Φώφη – Λεβέντη
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επικοινώνησε χθες το απόγευμα με συνεργάτες του πρωθυπουργού και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του Αλέξη Τσίπρα. Όπως έγινε γνωστό η κυρία Γεννηματά ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.
O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μόλις πληροφορήθηκε ότι ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση, του ευχήθηκε άμεση αποκατάσταση της υγείας του και επιστροφή στα καθήκοντα του.

Πηγή: iefimerida