Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 04:44
Τοπικά

Εξαπάτησαν 19χρονο Βολιώτη μέσω «μαϊμού» αγγελίας






Απάτη σε βάρος 19χρονου Βολιώτη εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας 38χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι του Ν. Αχαϊας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος ενδιαφέρθηκε να αγοράσει ένα μηχανάκι μέσω αγγελίας που είδε σε ιστοσελίδα αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων. Ο 28χρονος με τον οποίο ήρθε σε επαφή ζήτησε από τον νεαρό Βολιώτη να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 500 ευρώ για να αγοράσει το δίκυκλο, κάτι που ο 19χρονος έκανε.

Ακολούθως, στις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες εμφανίστηκε και ο 38χρονος που του ζήτησε επιπλέον το ποσό των 600 ευρώ, καθώς όπως υποστήριξε τη μηχανή την είχε πουλήσει στον 28χρονο και είχαν οικονομική διαφορά που έπρεπε να καλυφθεί.

Ο 19χρονος Βολιώτης κατέθεσε και το ποσό αυτό, αλλά ωστόσο, δεν παρέλαβε ποτέ το δίκυκλο και απευθύνθηκε στην Αστυνομία,

Μετά από τις αστυνομικές έρευνες ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της απάτης και εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου, ενώ ο 38χρονος και ο 28χρονος δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.