Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:51
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίσθηκαν οι γονείς των 3 παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα






Ένα ζευγάρι Αλβανών είναι οι γονείς των δύο νηπίων και του μωρού που βρέθηκαν προχθές να περιφέρονται στους δρόμους της Πάτρας και νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Κοντά τους, μάλιστα, βρίσκεται ήδη ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι γονείς εργάζονταν σε αγροτικές δουλειές στα Λεχαινά Ηλείας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν άλλο ένα παιδί. Η 20χρονη μητέρα, φέρεται να έχει εγκαταλείψει τον 26χρονο πατέρα για έναν νέο σύντροφο και εκείνος μη μπορώντας να τα φροντίσει πήρε τα τρία κοριτσάκια τους και τα πήγε στην πεθερά του, στην Πάτρα, ενώ μαζί του στα Λεχαινα είχε κρατήσει το τέταρτο παιδί, που είναι αγόρι.

Ο πατέρας παρουσιάσθηκε στην Ασφάλεια της Πάτρας μαζί με δικηγόρο ενώ η μητέρα δεν έχει εντοπισθεί ακόμη. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που έχουν αναλάβει την υπόθεση και  την εντόπισαν στο τηλέφωνο, την άκουσαν εμβρόντητοι να τους λέει ότι δεν θέλει τα παιδιά, να τα δώσουν για  υιοθεσία! Ο πατέρας κατάλαβε ότι τα παιδιά που βρέθηκαν να περιφέρονται στους δρόμους της Πάτρας ήταν τα δικά του και πήγε στην Αστυνομία. Κρατείται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο τόσο σε βάρος της μητέρας, όσο και της γιαγιάς.