Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 12:55
Άλλες Ειδήσεις

Ενταση στο «Αλ Τσαντίρι» με Άδωνι και Λαζόπουλο






Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Λάκη Λαζόπουλου όταν ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να πάει έξω από το θέατρο «Βέμπο», όπου γυρίζεται η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι».

Ο κ. Γεωργιάδης ήθελε να εκφράσει τα παράπονά του στον κ. Λαζόπουλο καθώς υποστήριξε πως ο ηθοποιός τον εξύβρισε.

Έτσι, λίγο μετά τις 10 το βράδυ ο  Άδωνις Γεωργιάδης, διαμαρτυρόμενος για κάποια σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου, έφτασε έξω από το θέατρο «Βέμπο» και μάλιστα, «ανέβασε» Twitter και μια φωτογραφία, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις κινήσεις του.

«Έμαθα ότι ο Λάκης πάλι με εξύβριζε, λέω να πάω μία βόλτα από το Θέατρο Βέμπω… τι λέτε;», έγραψε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, έπειτα από  την ανάρτηση της φωτογραφίας, υποστήριξε ότι ο κ. Λαζόπουλος δεν τον άφησε να μπει μέσα.

«Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης…», «τιτίβισε» ο κ. Γεωργιάδης.

Ωστόσο, ο Λάκης Λαζόπουλος πληροφορήθηκε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν έξω από το θέατρο και απάντησε στον κ. Γεωργιάδη κατά της διάρκειας της εκπομπής του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μπορεί να τον δει και να μιλήσει μαζί του μετά το τέλος του «Αλ Τσαντίρι» καθώς, όπως είπε, πρόκειται για τη δική του παράσταση.

Τα tweet του Άδωνι Γεωργιάδη