Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:47
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενταση στην Ευελπίδων-Επιτέθηκαν και έριξαν στο έδαφος τον δολοφόνο της Δώρας -«Φονιά, να πεθάνεις» [εικόνες]






«Θάνατος, θάνατος στο κτήνος που μας πήρε το κορίτσι», φώναζαν οργισμένοι συγγενείς και φίλοι της άτυχης Δώρα Ζέμπερη στη θέα του δολοφόνου του παιδιού τους, ο οποίος σήμερα μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί.

Η οικογένεια της άτυχης 32χρονης επιχείρησε για μία ακόμα φορά να λιντσάρει τον 58χρονο ενώ εκείνος οδηγούνταν από αστυνομικούς στο γραφείο του ανακριτή.

Ιδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και προχθές όταν είχε μεφαφερθεί ξανά στην Ευελπιων ο 58χρονος. Συγγενείς, φίλοι αλλά και άγνωστοι στην οικογένεια οι οποίοι έτυχε να βρεθούν στα δικαστήρια ξυλοκόπησαν άγρια τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η Κωνσταντίνα Ζεμπέρη, αδερφή της άτυχης Δώρας, κάλεσε τον κόσμο να πάει σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων καθώς εκεί θα μετέβαινε ξανά ο δολοφόνος της 32χρονης.

«Αδελφή μου πονεμένη έρχεται η ώρα της δικαίωσής σου αγγελούδι μου σε έσφαξε το κάθαρμα..σε πήρε από εμάς που σ’ αγαπάμε κ εμείς ακόμη σε περιμένουμε. Αύριο στις 10 Ευελπίδων όποιος θέλει να μας στηρίξει», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στον Facebook.

Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Ο πελάτης μου δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Πήγε να κλέψει μια τσάντα και μετά από πάλη κατέληξε σε ανθρωποκτονία» υποστήριξε από την πλευρά του ο δικηγόρος του δολοφόνου στον ΑΝΤ1.

Σημειώνεται ότι χθες η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δολοφόνου και φωτογραφίες του.

Πηγή: iefimerida.gr