Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 10:34
Αθλητικά

Ενας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους






Ενας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός από άλλους διεξάγεται σήμερα στις 7.00 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου. Ο Βόλος Ν.Π.Σ. αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε μία αναμέτρηση με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από το φιλικό θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, την ΕΛΕΠΑΠ και το σύλλογο «ΦΛΟΓΑ».

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται σε εκδοτήρια έξω από το ΕΑΚ.

Πέρα όμως από το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του φιλικού στο ΕΑΚ, υπάρχει και το αγωνιστικό σκέλος, το οποίο αν μη τι άλλο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Και μπορεί για τον Βόλο Ν.Π.Σ. να είναι προφανές ότι το αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού αγώνα είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού αντιμετωπίζει μία κορυφαία ομάδα και θα μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά το ίδιο λίγο πολύ συμβαίνει και για τον ΠΑΟΚ, μια και ο τεχνικός του «Δικεφάλου» Ραζβάν Λουτσέσκου ακόμα… ψάχνεται.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στο Βόλο με όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του και ουσιαστικά οι μόνοι που θα απουσιάσουν θα είναι οι διεθνείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο σημερινό φιλικό να χρησιμοποιηθεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημα και ο Βιερίνια, προκειμένου να πάρει μία πρώτη γεύση από τους νέους του συμπαίκτες.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι στο σημερινό φιλικό δεν θα δούμε έναν αγώνα όπου ο Βόλος Ν.Π.Σ. θα αντιμετωπίσει τα δευτεροτρίτα του ΠΑΟΚ, αλλά τη βασική ομάδα του «Δικεφάλου» χωρίς φυσικά του διεθνείς.