Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 15:02
Θεσσαλία

Εμπλοκή γιατρού στην υπόθεση του νεκρού εμβρύου!






Συνταρακτικά στοιχεία  έρχονται στο φως για το έμβρυο που βρέθηκε χθες νεκρό μέσα σε μια σακούλα ανάμεσα στα σκουπίδια που είχαν μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης του ΦΟΔΣΑ στη Γυρτώνη της Λάρισας, καθώς προκύπτει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται άτομο με ιατρικές γνώσεις!

Κατά την διάρκεια της νεκροτομής, ο ιατροδικαστής Χρήτος Κραβαρίτης βρήκε πιασμένο στον ομφάλιο λώρο του εμβρύου ένα τσιμπιδάκι που χρησιμοποιείται από τους εξειδικευμένους γιατρούς σε περιπτώσεις κανονικού τοκετού! Αυτό σημαίνει ότι η μητέρα, η κύηση της οποίας διακόπηκε στον πέμπτο ή έκτο μήνα, είχε βοήθεια από μαιευτήρα ή μαία, ή έστω νοσηλευτή με γνώσεις σε παρόμοιες υποθέσεις αποβολής ή άμβλωσης.

Στο μεταξύ, από τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων προς τις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα απορρίμματα στα οποία βρέθηκε το έμβρυο προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και έχουν επικεντρώσει σε αυτή την έρευνά τους για τον εντοπισμό της μητέρας του, αλλά και του επαγγελματία που έκανε την επέμβαση.