Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 04:30
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός κινδύνου η νεαρή που έπεσε από την ταράτσα για να δει τη συναυλία του Μαζωνάκη






Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, η 20χρονη που βρέθηκε στο κενό, στην προσπάθεια της να δει τη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη, από την ταράτσα πολυκατοικίας.

Το 20χρονο κορίτσι, αφού ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας που βρισκόταν απέναντι από το γήπεδο του ΟΦΗ, προσπάθησε να περάσει στη διπλανή με αποτέλεσμα το κομμάτι πάνελ στο οποίο πάτησε, να υποχωρήσει. Το κορίτσι έπεσε στο κενό και εγκλωβίστηκε στον φωταγωγό.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου Γιάννη Τασσόπουλο που μίλησε στο ekriti.gr, η κατάσταση της υγείας της 20χρονης είναι μεν σοβαρή, αλλά το κορίτσι διέφυγε τον κίνδυνο.

Τις επόμενες ώρες, η 20χρονη αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση σπονδυλοδεσίας και σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κάταγμα στον μηρό.

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής που συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό της κοπέλας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την οδήγησε στο νοσοκομείο, καθώς και πλήθος κόσμου που είχε αντιληφθεί το ατύχημα.

 

πηγή: protothema.gr