Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 22:48
Τοπικά

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μαγνησία-13 συλλήψεις στο Αλιβέρι






Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Μαγνησία εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 13 άτομα και συγκεκριμένα εννέα άτομα ηλικίας από 24 έως 68 ετών, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης δικύκλων και Ι.Χ.Ε., ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ.Β.Πηλίου συνελήφθη ένα άτομο για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επίσης κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ρευματοκλοπή καθώς σε ελέγχους που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι τέσσερα άτομα, ένας 24χρονος, ένας 31χρονος, ένας 32χρονος κι ένας 49χρονος ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους για οκτώ χρόνια έκαστος προκαλώντας ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 8.000ευρώ έκαστος.

Βεβαιώθηκαν συνολικά 61 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 29 και 35 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.