Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 06:48
LIFE

Εκπλήξεις και ονόματα -βόμβα: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες του Survivor που μπήκαν στο Nomads






Διορθωτικές κινήσεις ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για το ριάλιτι Nomads. Το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού θα αποτελούσε τη ναυαρχίδα του προγράμματος το πρώτο μισό της σεζόν ωστόσο δεν έχει καταφέρει να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Τα νούμερα που φέρνει το ριάλιτι στο κανάλι δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά και ήδη στον ΑΝΤ1 έχουν σκεφτεί τονωτικές ενέσεις για αύξηση του ενδιαφέροντος. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες παίκτες του Survivor θα εισβάλλουν στο ριάλιτι.

Στον ΑΝΤ1 ελπίζουν ότι θα τονώσουν το ενδιαφέρον του κοινού και τα νούμερα θα τραβήξουν προς την άνοδο.
Τις προηγούμενες μέρες δεκάδες δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας για το ποιοι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι. Το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τα ονόματα των παικτών του Survivor που θα μπουν στο Nomads τις επόμενες μέρες.

Πρόκειται για τους Στέλιο Χανταμπάκη, Γιάννη Σπαλιάρα, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Ορέστη Τσανγκ, Μαριάννα Καλλέργη, Ντάρια Τουρόβνικ και Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Μένει να δούμε πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις των παικτών μεταξύ τους κι αν τελικά ο ΑΝΤ1 θα δικαιωθεί για την επιλογή του αυτή.

 

 

Πηγή: dailymedia.gr