Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:31
Παραπολιτικά

Εκλαψαν και οι γυαλιστερές! – “Μαγκιές” του Γιάννη Αναστασίου σε τσιπουράδικο!!!






Έκλαψαν οι φούσκες και οι γυαλιστερές, λύγισαν τα κρίταμα και τα τσιτσιράβλα από το γέλιο με τις περιπέτειες του Γιαννάκου του πολιτευόμενου, γνωστού και ως Γιάννη Αναστασίου, που όποτε θυμάται δημοσιογραφεί κιόλας, και ο οποίος – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site thenewspaper.gr, – έγινε ήρωας επεισοδίου σε κεντρικό τσιπουράδικο της πόλης, σε βάρος “συντρόφων” του στο ΚΙΝΑΛ που προφανώς δεν εκτιμούν τα πολιτικά του προσόντα και την απαίτηση του σύμπαντος κάποια στιγμή να ηγηθεί (ο Γιαννάκος, όχι το σύμπαν…).

Υπάρχουν βέβαια και οι πολύ πεζοί, και κακοήθεις θα τους αποκαλούσε κανείς, τύποι, που αγνοούν τις βαθιές κοινωνικο – πολιτικές ανησυχίες του Γιάννη, που τον οδήγησαν σε συμπεριφορά τραμπούκου, ξεχνώντας το υψηλό πολιτιστικό και αισθητικό του επίπεδο, που διατείνονται πως ο καυγάς έγινε γιατί κάποιος έτρωγε τους μεζέδες και ο Γιάννης δεν προλάβαινε ούτε μπουκιά (αν είναι δυνατόν!)

Για το επεισόδιο, πάντως, αντιγράφουμε από το thenewspaper.gr:

“Και αφού ολοκληρώθηκε η περιοδεία του κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Έξαρχο την Παρασκευή το μεσημέρι στην Μαγνησία, τα στελέχη πήγαν για ένα τσιπουράκι σε κεντρικό τσιπουράδικο της πόλης, για να συζητήσουν τα εσωτερικά, τις υποψηφιότητες και τις πολυπόθητες αυτοδιοικητικές συνεργασίες ενόψει εκλογών..

Και ως εδώ καλά..έλα όμως που τα οινοπνεύματα όξυναν τα πνεύματα και άρχισαν οι διαφωνίες και οι φωνές και οι διαπληκτισμοί και σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι..

Τέθηκε θέμα προσφοράς στο κίνημα, αγώνων..ποιος έβαλε πλάτη, ποιος ήρθε από το πουθενά, ποιος αξίζει τη θέση του στο ψηφοδέλτιο και όλα αυτά τα όμορφα που συζητιούνται στο πνεύμα της ενότητας και του αλτρουισμού..

Τότε η κόντρα φούντωσε για τα καλά και σηκώθηκε ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Αναστασίου για να φωνάξει στον κ.Παπατόλια (τον εξαδέλφο του πρώην Νομάρχη Μαγνησίας).

Αμέσως όρμησαν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να αποφευχθεί ο καυγάς… και να απομακρυνθεί ο Γιάννης Αναστασίου από το τσιπουράδικο.

Στο τραπέζι ήταν το μέλος της ΚΕ Δημ. Κουτσούκος, η Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας κ. Φούλη Τσιώμου,  το μέλος της ΝΕ  Γαρύφαλλος Αντζούρης , ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ  Γιάννης Σακκόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας  Δημ. Λουφόπουλος, ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα Θανάσης Κούντριας , ο δικηγόρος Βαγγέλης Ζαχαρόπουλος και άλλα στελέχη…

Και φυσικά πλήθος κόσμου στα μπαλκόνια που τους χάλασαν την μεσημεριανή ραστώνη..”