Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 01:27
Τοπικά

Εκκληση από τη μάνα του 30χρονου αγνοουμένου στην Αλόννησο






Eκκληση, σε όποιον γνωρίζει κάτι για το παιδί της απηύθηνε για μία ακόμη φορά η μητέρα του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη που εξαφανίστηκε από την Αλόννησο, στις 30 Αυγούστου και αγνοείται μέχρι σήμερα.
Η μητέρα του αγνοούμενου Γιώργου, Ματούλα Κουτρώτσιου πέρασε σήμερα, ξανά, την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Βόλου, με σκοπό να επισκεφθεί την Εισαγγελέα για το θέμα του παιδιού της.
«Ήρθα σήμερα στον Βόλο για να δω της Εισαγγελέα για την υπόθεση του γιου μου Γιώργου Καραμιχαηλίδη που αγνοείται από 30 Αυγούστου. Ήρθαμε για να δούμε τι θα γίνει με αυτό το παιδί που δεν ενδιαφέρεται πια κανείς. Λες και δεν χάθηκε ένας άνθρωπος από αυτό το νησί. Έχω πάει παντού και έχω ρωτήσει ανθρώπους. Έχω ψάξει όσο μπορούσα σαν μάνα. Δεν βοηθάει κανείς » τόνινε η μητέρα του Γιώργου.
Όπως τόνισε «οι τελευταίοι άνθρωποι που είδαν τον Γιώργο πριν χαθούν τα ίχνη του ήταν δύο κάτοικοι της Αλοννήσου που είχαν βγει για ψάρεμα. Τα λόγια που μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι ήταν ότι ο Γιώργος μου ήταν σε σύγχυση, τους ζήτησε κάποια βοήθεια, αυτοί φοβήθηκαν και των απώθησαν από τη βάρκα. Από εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος μου χάθηκε. Το λιμενικό έσπευσε στο μισάωρο ή στη μία ώρα και δεν βρέθηκε πουθενά ο Γιώργος. Δεν τον είδε κανείς; Ή τον είδαν και κρύβουν κάτι; Όποιος ξέρει κάτι ας πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία ή στον δικηγόρο. Παρακαλώ όλο τον κόσμο της Αλοννήσου».