Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 23:42
Αθλητικά

«Εκεχειρία» Νίκης – Ολυμπιακού εν όψει της κόντρας με τον Βόλο Ν.Π.Σ.






«Εκεχειρία» κήρυξαν μπροστά στον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει όχι για τις ομάδες τους, αλλά για την προσωπική παραγοντική τους τύχη, ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλου, οι πρόεδροι της Νίκης του Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου, Στ. Φάτσης και Νικ. Τσεκούρας, που μετά από συνάντησή τους το απόγευμα της Πέμπτης αποφάσισαν να κινηθούν κατά της νέας ομάδας, ελπίζοντας ότι θα μπλοκάρουν την εγγραφή της στην ΕΠΣΘ, επικαλούμενοι διάφορα νομικά τερτίπια.

Προηγήθηκε η Νίκη, με εξώδικο της διοικούσας επιτροπής της και λίγες ώρες μετά ο Ολυμπιακός Βόλου, δια του κ. Τσεκούρα, σύρθηκε στην πρωτοβουλία αυτή, κατατασσόμενος μάλιστα στην κατηγορία των ομάδων που ο νομικός σύμβουλος της Νίκης, κ. Παπαπέτρος, λίγο πριν, χαρακτήριζε ως συμπαθείς, που η Νίκη δεν φοβάται και θέλει μαζί τους ειλικρινείς και αγαθές σχέσεις!

Δηλαδή ο κ. Τσεκούρας δεν δίστασε προκειμένου να διατηρήσει την καρέκλα του να αποδεχθεί την ηγετική παρουσία της Νίκης στο χώρο και ουσιαστικά να τεθεί υπό την προστασία του μεγαλοπαράγοντα Φάτση (!) με τον οποίο, πάντως, έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο: να μείνουν οι ομάδες τους μικρές για να έχουν εκείνοι ρόλο ύπαρξης!

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου πάντως, που πολυδιαφημίστηκε, ο δικηγόρος κ. Νικ. Παπαπέτρος, σε μια αγόρευση που θύμιζε Ειρηνοδικείο, ανέπτυξε τα νομικά του επιχειρήματα, χωρίς αντίλογο, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρώην ανώτερος δικαστικός., κ. Αγγελάρας, παρείχε τα νομικά του φώτα, αλλά ζήτησε τούτο να γίνει εκτός ραδιοφωνικής μετάδοσης!

Συμπερασματικά οι παράγοντες των δύο ομάδων με τις κινήσεις αυτές που δεν αρμόζουν στην ιστορία τους, αλλά αντίθετα αποδεικνύουν αδυναμία και πανικό, προσπαθούν αντί να διεκδικήσουν τις νίκες και το θρίαμβο μέσα στα γήπεδα, επιχειρούν με τις νομικίστικες αντιπαραθέσεις να διασώσουν τα όποια προσχήματα τους έχουν απομείνει.