Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:01
Κόσμος

Εκατομμυριούχος παντρεύτηκε την εγγονή του -Μια πραγματικά ασύλληπτη ιστορία






Μοιάζει με σενάριο ταινίας, ωστόσο, σύμφωνα με τον Independent, συνέβη στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο 68χρονος εκατομμυριούχος στη Φλόριντα παντρεύτηκα την 24χρονη εγγονή του. Κανείς από τους δυο δεν γνώριζε για τη συγγένεια που είχαν.

Τρεις μήνες μετά το γάμο της με τον 68χρονο, η 24χρονη νύφη, μια εξωτική χορεύτρια, ξεφυλλίζοντας το οικογενειακό άλμπουμ αντιλήφθηκε ότι  κάτι δεν πάει καλά. Συγκεκριμένα κατάλαβε ότι ο άνδρας που παντρεύτηκε ήταν ο παππούς της! Το άλμπουμ περιελάμβανε φωτογραφίες του 68χρονου από τον πρώτο του γάμο με τα παιδιά του, ανάμεσά τους και ο πατέρας της κοπέλας.

Η ίδια δηλώνει ότι κυριεύτηκε από απελπισία, ενώ ο 68χρονος έπαθε σοκ. «Όταν στο άλμπουμ είδα τον πατέρα μου ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, με κυρίευσε η απελπισία και η απόγνωση», δήλωσε η 24χρονη, ενώ ο 68χρονος είπε: «Ένιωσα περίεργα όταν είδα τις φωτογραφίες της, Ήταν σαν μια αίσθηση déjà vu, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία».

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών και παρά το σοκ  τους και τη συγγένειά τους, δηλώνουν ότι δεν σχεδιάζουν να πάρουν διαζύγιο. «Αν δεν το είχαμε ανακαλύψει θα ζούμε μαζί και ευτυχισμένοι. Το ότι είμαστε συγγενείς δεν αλλάζει κάτι».

Πηγή: iefimerida.gr