Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 04:39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες σοκ: Δύο νέα βίντεο από τον ξυλοδαρμό ανήλικης από συμμαθήτριες της στην Κύπρο






Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός της ανήλικης στην Κύπρο από συμμαθήτριες της. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει ακόμη δύο νέα βίντεο από το περιστατικό.

Στο δεύτερο βίντεο η κατάσταση βγαίνει και πάλι εκτός ορίων καθώς η… πληγωμένη μαθήτρια και κάποια φίλη της ζητούν και πάλι τον λόγο από την μαθήτρια που έστειλε σε μήνυμα μία γυμνόστηθη φωτογραφία στο αγόρι της πρώτης.

Αυτή την φορά, την κατάσταση παίρνει στα χέρια της η φίλη της κοπέλας που φαίνεται να διατηρεί κάποια σχέση με τον ανήλικο μαθητή και της ζητά τον λόγο. Κάποια στιγμή η κοπέλα πλησιάζει την μαθήτρια που έστειλε μήνυμα στο συμμαθητή της, της αρπάζει βίαια το κεφάλι και της το χτυπά στο πεζοδρόμιο. Στο ολιγόλεπτο βίντεο ακούγονται οι μαθητές που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό να της ζητούν να σταματήσει.

 

Όπως θα δείτε στο τρίτο βίντεο το σκηνικό είναι πάλι το ίδιο. Η 16χρονη μαθήτρια σε διαφορετική χρονική στιγμή κακοποιείται άγρια από τις ίδιες συμμαθήτριές της.

Τα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στον άγριο ξυλοδαρμό είναι μαθήτριες της Β’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού, ενώ το θύμα, μαθήτρια της Α’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού. Η Κυπριακή αστυνομία προχώρησε μάλιστα στη σύλληψη των δύο μαθητριών που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό, ενώ το σχολείο απέβαλε και όσες παρακολουθούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν.

Πηγή: iefimerida.gr