Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 21:50
LIFE

Είναι πανέμορφη και είναι η νέα ηθοποιός του Game of Thrones






Αν και οι υπεύθυνοι της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» κατάφεραν να κρατήσουν σε άκρα μυστικότητα τα γυρίσματα της έκτης σεζόν, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα δυο νέων ηθοποιών που προστέθηκαν στο καστ.

Πιο συγκεκριμένα, η ισραηλινή ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Ynet» δημοσίευσε πως η Ania Bukstein και ο Yousef “Joe” Sweid αναμένεται να εμφανιστούν στον πολυαναμενόμενο έκτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό, ποιους ρόλους θα ενσαρκώσουν, αναμένεται να μην έχουν μεγάλη έκταση, και θα σχετίζονται με τα επεισόδια του Essos, όπου δρα η Νταϊνέρυς Ταργκάρυεν.
Ο Yousef “Joe” Sweid είναι από το Ισραήλ, ενώ η Ania Bukstein είναι Ρωσίδα και έχει δουλέψει στον ισραηλινό κινηματογράφο.

game

Όσον αφορά την έκτη σεζόν της σειράς, στην πρώτη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, προβάλλεται ο Bran Stark, μεγαλύτερος σε ηλικία και με κοντά μαλλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προτελευταίος γιος του Νεντ Σταρκ αναμένεται φέτος να έχει κομβικό ρόλο, μετά την ηχηρή απουσία του την περασμένη σεζόν.

Τo «Game of Thrones» θα επιστρέψει τον ερχόμενο Απρίλιο, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.

πηγή: protothema.gr