Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:12
Κόσμος

Είναι η Μαντλίν ΜακΚάν η νεαρή άστεγη που βρέθηκε στους δρόμους της Ρώμης;






Τα σενάρια για την τύχη της Μαντλίν ΜακΚάν έχουν τροφοδοτήσει τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες μιας νεαρής αγγλόφωνης κοπέλας που εντοπίστηκε να κοιμάται στους δρόμους της Ρώμης.

Πρόκειται για μια ξανθιά κοπέλα, εξαιρετικά ευγενική, που δεν γνωρίζει ιταλικά και αρνείται να δέχτει ελεημοσύνη.

Πολλοί βλέποντας την εικόνα της και με βάση αυτά τα στοιχεία υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι το μικρό κορίτσι που το 2007 σε ηλικία 3 ετών εξαφανίστηκε όταν έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία.

Εκτός πάντως από τη μικρή Μαντλίν οι συνωμοσιολόγοι του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι η νεαρή έφηβη – η Μαντλίν θα είναι σήμερα 13 ετών – μπορεί να είναι η Αμάντα Αντλάι που απήχθη στο Μίσιγκαν το 2008 ή η Μαρία-Μπριγκίτε Χένσελμαν που εξαφανίστηκε από τη Γερμανία το 2008.

Η Μαντλίν το 2007

Η αγνώστων στοιχείων άστεγη που βρέθηκε στη Ρώμη

Οι κάτοικοι της περιοχής που εντοπίστηκε η αγνώστου ταυτότητας κοπέλα αναφέρουν ότι το κορίτσι απαντάει στο όνομα Μαρία κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνουν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι τους έχει δώσει πολλά ονόματα.

Σημειώνεται ότι η νεαρή άστεγη δεν είχε ούτε διαβατήριο ούτε ταυτότητα, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την αναγνώρισή της.

Η υπόθεση της κοπέλας παρουσιάστηκε στην ιταλική τηλεοπτική εκπομπή Chi l’ha Visto και συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον.