Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:05
Άλλες Ειδήσεις

Δώδεκα πράγματα που δεν ξέρατε για τα μεγάλα στήθη






Τα πάντα σ’ αυτή την ζωή είναι θέμα οπτικής. Για τον άνδρα, το μεγάλο στήθος στην γυναίκα αποτελεί το ιερό τοτέμ της θηλυκότητας πάνω στο οποίο οι ορμόνες του ακουμπούν σαν υπνωτισμένες («κοίτα με στα μάτια»!). Για την ερωτική -αλλά και ψυχαναλυτικής τάξης- έλξη που ασκούν τα μεγάλα στήθη στο ανδρικό φύλο έχουν γραφεί σελίδες επί σελίδων, όμως η αλήθεια παραμένει μία, απλή, εύκολη και παγκόσμιας ισχύος: «Τhe biggest, the better».

Για τις γυναίκες όμως το θέμα έχει άλλη… βαρύτητα. Τα μεγάλα στήθη είναι για εκείνες πρώτα και κύρια ένας ανασταλτικός παράγοντας σε αρκετές καθημερινές τους δραστηριότητες με δυσκολίες που ούτε καν μπορεί να φανταστεί όποιος δεν ζει… στην σκιά τους. Ενώ παράλληλα επιβαρύνουν και την ψυχολογία της κάθε γυναίκες, καθώς οι συνήθεις ανατομικές παρεκτροπές παίρνουν άλλες «διαστάσεις» και όπως είναι φυσιολογικό μεγενθύνονται.

Το site Buzzfeed συγκέντρωσε και μας παρουσιάζει με έναν εξαιρετικά χαριτωμένο τρόπο τα 12 πιο σημαντικά προβλήματα που θα καταλάβουν μόνο όσες γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος (και κάποιοι άνδρες που ξέρουν…). Τα χιουμοριστικά σκίτσα μας δίνουν μια ιδέα τι συμβαίνει από την άλλη πλευρά, στην καθημερινότητα των γυναικών, εκεί που το μεγάλο στήθος δεν είναι ευχή, αλλά μάλλον κατάρα (ή -σπανίως- και τα δυο μαζί…).

 

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ