Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 07:31
Τοπικά

Δωρεά δύο ασθενοφόρων από την ΕΑΣ Βόλου στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου






Δύο καινούργια ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα,  θα παραδώσει αύριο η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών- ΕΒΟΛ  στο Νοσοκομείο Βόλου και στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Ειδικότερα αύριο στις 12:30μ.μ. στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΕΒΟΛ θα γίνει η παράδοση του πρώτου ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Βελεστίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου για κάλυψη των άμεσων αναγκών του.

Στην τελετή παράδοσης θα παραστούν ο Περιφερειάρχης Κων. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου Δ. Νασίκας, οι Πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο Διοικητής της Ε’ Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Νέστορας Αντωνίου , ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Μ.Δραμητινός, ο Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Βόλου Αθ. Λιούπης, η Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Βελεστίνου κα Σαρηγιάννη και ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου Κων. Κανάρης.

Η παράδοση του δεύτερου ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Βόλου μετά την ολοκλήρωση διαδικαστικών θεμάτων(εκτελωνισμός, αριθμός κυκλοφορίας, κλπ) θα γίνει το αργότερο εντός των δύο προσεχών εβδομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία των δύο καινούριων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων ανήλθε στο ποσό των 120.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει καλυφθεί από την ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ.