Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 12:57
Αθλητικά

Δυσκολεύει η άδεια για τη Λάρισα






Αρνητική είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση του προέδρου της αρμόδιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ κ. Δημητρίου, για τη Λάρισα.

Και μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να εμφανίζεται καθυσηχαστικός ωστόσο πληροφορίες από το Γουδή κάνουν λόγο ότι στο φάκελο της Λάρισας υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τα οποία δεν ήταν δυνατόν να ξεπεραστούν από τον κ. Δημητρίου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την εισήγησή του.

Στη χειρότερη περίπτωση πάντως, την τελική απόφαση θα την πάρει η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις εμφανίζεται ευέλικτη και μάλιστα ουκ ολίγες φορές χωρίς να λαμβάνει υπόψη της, τις όποιες εισηγήσεις του κ. Δημητρίου.

ΚΑι επειδή ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζει τα “κατατόπια” της ΕΠΟ, έχει ήδη ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να πείσει τα μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής.

Aπομένει να δούμε αν τελικά θα καταφέρει ο Αλέξης Κούγιας να πείσει είτε τον κ. Δημητρίου είτε τη Δευτεροβάθμια επιτροπή, διότι σε διαφορετική περίπτωση η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα θα καταλήξει σε εφιάλτης…