Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 15:16
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Μπάκο: Τον έσφαξε γιατί του είπε να του βάλει τις παντόφλες






Η δολοφονία του Μπάκο, από τον Αλβανό εκτελεστή γνωστού δικηγόρου έγινε πάνω σε μία διαφωνία που είχαν οι δύο άνδρες στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάκο, ηθικός αυτουργός της δολοφονίας γνωστού δικηγόρου, όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού εμφάνισε αρχηγικές τάσεις και μάλιστα είχε τον συγκατηγορούμενο του ως … υπηρέτη!
Ωστόσο χθες σε μία συνομιλία τους ο Μπάκο του είπε «βάλε μου τις παντόφλες» και τότε ο εκτελεστής του δικηγόρου βγήκε εκτός εαυτού και τον κατέσφαξε.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Μπάκο, Αλβανός και ο ίδιος και συγκατηγορούμενος του, τού κατάφερε τόσες μαχαιριές στο λαιμό, που ο θάνατος του ήταν σχεδόν ακαριαίος. Μετά τις πρώτες μαχαιριές, το θύμα κατεγράφη από τις κάμερες της Ε πτέρυγας να περπατάει λίγα μέτρα, να δέχεται και άλλα χτυπήματα και στη συνέχεια να δέχεται την βοήθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι σαστισμένοι από τη ροή του αίματος, τον οδήγησαν μέσα από την υπόγεια σήραγγα στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σημειώνεται ότι ο Μπάκο μετήχθη το πρωί από τις φυλακές του Δομοκού στον Κορυδαλλό, και μετά από λίγη ώρα «σφαγιάστηκε» από τον δράστη, με την βοήθεια κάποιων κρατουμένων ακόμη, η οποίοι τώρα αναζητούνται.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr