Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:41
Τοπικά

Διπλή απόπειρα αυτοκτονίας, με βουτιές σε χαράδρα και από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου! – Σε κρίσιμη κατάσταση






Βουτιά στο κενό από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου έκανε σήμερα Παρασκευή περίπου στη 13.30 ένας νέος άνδρας, από τα Κανάλια.

Πρόκειται για νεαρό ηλικίας 26 ετών, ο οποίος χθες το βράδυ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην περιοχή των Καναλίων πέφτοντας σε χαράδρα 200 μέτρων, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και στις προσπάθειες της μητέρας του και συγχωριανών του, ανασύρθηκε από εκεί σώος και νοσηλεύονταν στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 26χρονος άνοιξε το παράθυρο του θαλάμου όπου νοσηλεύονταν στον 7ο όροφο, ανέβηκε σε μία καρέκλα, «βούτηξε» στο κενό και έπεσε στον ακάλυπτο χώρο του Νοσοκομείου, από όπου παραλήφθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου με σοβαρότατα τραύματα. Μετά τις πρώτες φροντίδες που δέχθηκε από τους γιατρούς, ο 26χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκαρισμένοι παραμένουν εργαζόμενοι, ασθενείς και συνοδοί ασθενών που βρίσκονταν την ώρα εκείνη μπροστά στο τραγικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως χθες το βράδυ στα Κανάλια ο 26χρονος πήδηξε στο κενό από χαράδρα ύψους 200 μέτρων, με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο νεαρός άνδρας ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος. Η μητέρα του με συγχωριανή της καλούσε σε βοήθεια.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9 το βράδυ. Η μητέρα του παρ’ ολίγον αυτόχειρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε ένα τηλεφώνημα από το γιο της. Ο 26χρονος την ενημέρωνε για την τοποθεσία που βρισκόταν και της έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ανείπωτες στιγμές αγωνίας ακολούθησαν. Η γυναίκα βγήκε τρομαγμένη στη γειτονιά και καλούσε σε βοήθεια. Με γειτόνισσά της πέρασε από την κεντρική πλατεία και φώναζε τους νέους για βοήθεια.

Ο γιος της βρισκόταν στο βουνό  Παλιάμπελα, σε απόσταση 300 μέτρων από το χωριό και είχε πέσει πράγματι στη χαράδρα. Όλοι οι νέοι που βρισκόταν στο καφέ της πλατείας προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

Η μητέρα πρώτη κατάφερε να βρει τον 26χρονο, και με τη βοήθεια των συγχωριανών τον ανέσυραν σε κεντρικό σημείο όπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός ήταν σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματός του, ωστόσο αρνήθηκε να μπει στο ασθενοφόρο. Άμεσα παρελήφθη από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου όπου σήμερα το μεσημέρι έκανε και δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας.