Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 19:24
Παραθλητικά

Δικαιωμένος ο Τάσος Μπατζιάκας






Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δικαιώνουν απόλυτα τον Τάσο Μπατζιάκα και την ΕΠΣΘ με τις προ εννιαμήνου κινήσεις τους.

Για όσους έχουν ξεχάσει, το προηγούμενο καλοκαίρι η τότε διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας είχε πρωτοστατήσει για την πτώση της διοίκησης της ΕΠΟ και την απαλλαγή δια παντός του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τους ανθρώπους που διώκονται ποινικά.

Τότε ο πόλεμος που άνοιξε η ΕΠΣΘ χάθηκε, μια και ο Τάσος Μπατζιάκας ήταν μόνος του. Σκεφτείτε όμως τι θα γινόταν, αν σε εκείνη τη διαμάχη υπήρχε η στήριξη των «μεγάλων» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως και η πλειοψηφία των Ενώσεων;

Απλά θα είχε… καθαρίσει μία ώρα αρχύτερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εννιά μήνες αργότερα, ο Τάσος Μπατζιάκας δηλώνει δικαιωμένος για την στάση που κράτησε τον προηγούμενο Ιούνιο:

«Μετά από εννιά μήνες δικαιώνεται η ΕΠΣ Θεσσαλία, η οποία τότε πρωτοστάτησε κατά των ανθρώπων εκείνων που λυμαίνουν το χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον περασμένο Ιούνιο η ΕΠΣΘ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια ζητώντας το αυτονόητο. Να απεμπλακεί από όλους εκείνους που κάνουν κακό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο ακριβώς ζητάει σήμερα και ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής. Την κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η κίνηση της ΕΠΣΘ το περσινό καλοκαίρι θα μείνει στην ιστορία, γιατί τολμήσαμε να ανορθώσουμε το ανάστημα μας και να τα βάλουμε κόντρα στο κατεστημένο. Μόνο και μόνο γι αυτό αισθάνομαι δικαιωμένος».