Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:41
Τοπικά

Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες από την Περιφερειακή Ενότητα






Γάλα, παιδικές τροφές και επιδόρπια γιαουρτιού σε παιδιά άπορων οικογενειών διένειμε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων προς τους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων του Νομού Μαγνησίας, προκειμένου με τη σειρά τους οι Σύλλογοι να τα διανείμουν σε παιδιά οικογενειών που τα έχουν πραγματικά ανάγκη και που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα αγοράς ακόμη και βασικών αγαθών.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των διαρκών δράσεων προστασίας και ενίσχυσης των ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού της Θεσσαλίας, η Περιφέρεια διένειμε σε 750 άπορες οικογένειες γάλατα β’ βρεφικής και παιδικής ηλικίας, βρεφικές κρέμες καθώς και επιδόρπια γιαουρτιού.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής και πάντα σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τους Συλλόγους και τους φορείς του Νομού, στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας.
«Η εποχή που διανύουμε είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για όλους. Η κρίση δυστυχώς έχει χτυπήσει πολλούς συμπολίτες μας και τους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα, οικονομικά και κοινωνικά. Εμείς από την πλευρά μας ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε, αν και η Πολιτεία σε αυτό δεν μας ενισχύει και δεν μας βοηθά, να τους κάνουμε και πάλι να χαμογελάσουνε και να μπορέσουνε έστω μέσα από αυτή τη μικρή βοήθειά μας να βελτιώσουνε τις συνθήκες ζωής των οικογενειών τους που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας».