Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 09:44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διακόπηκε χωρίς απόφαση η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες






Διακόπηκε η σημερινή κρίσιμη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταλήξει σε απόφαση για το κρίσιμο θέμα τού αν θα γίνουν δεκτές η όχι οι προσφυγές των καναλιών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικαστές δεν περάσαν σε ψηφοφορία για το παραδεκτό των αιτήσεων των καναλιών, συνεπώς δεν έγινε το επόμενο βήμα, δηλαδή το πέρασμα στην ουσία της συνταγματικότητας ή μη του νόμου Παππά. Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο πρόεδρος θα ενημερώσει τα μέλη της Ολομέλειας για το πότε θα γίνει η επόμενη διάσκεψη, γεγονός άγνωστο μέχρι σήμερα.

Η σημερινή, δεύτερη διάσκεψη της Ολομέλειας, η οποία διακόπηκε προσωρινά μετά από τηλεφώνημα για βόμβα (που αποδείχθηκε φάρσα), έγινε μετά την προχθεσινή εισήγηση του κ. Γιώργου Παπαγεωργίου, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της απόρριψης των προσφυγών.

«Υπάρχει μια μακρά διαδικασία» είπε δικαστική πηγή στο iefimerida, η οποία αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να τραβήξει επί μακρόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σημερινή διαδικασία δόθηκε μάχη επιχειρημάτων σχετικά με το έννομο συμφέρον και το παραδεκτό των αιτήσεων των καναλιών.

Πηγή: iefimerida.gr