Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 20:26
Τοπικά

Διακοπή κυκλοφορίας σε κόμβους του Περιφερειακού δρόμου του Βόλου






Σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Μαρκογιαννάκη, η οποία αναρτήθηκε χθες στη «Διαύγεια» λόγω της συνέχισης των εργασιών ολοκλήρωσης της Παράκαμψης Βόλου από Α.Κ. Λάρισας έως Γορίτσα, καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω ασφαλτικών εργασιών και διαγράμμισης οδοστρώματος, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα 16-03-2017 έως την 23-03-2017 στους κόμβους Μελισσιατίκων – Φυτόκου – Αγ. Βαρβάρας και στη γέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς. Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης, καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.
Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων μερίμνη του αιτούντος, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της απόφασης, ενώ οι παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροπ. με τον Ν. 3542/2007.