Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:27
Αθλητικά

Διαθεσόπουλος: Ο Βόλος πληροί όλες τι προϋποθέσεις για διεθνείς διοργανώσεις και η Δημοτική Αρχή μας βοηθάει υλικά και ηθικά






Με αφορμή την έναρξη του Europa Cup πόλο γυναικών που διεξάγεται από χθες στο Βόλο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υδατοσφαίρισης  και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τις υποδομές του Βόλου αλλά και για τη συνεισφορά της Δημοτικής Αρχής.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα του χρόνου να φιλοξενηθεί στο Βόλο  το Φάιναλ 8 (Τελική φάση) του Europa Cup των Ανδρών, όπως επίσης και το 2019 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρης Διαθεσόπουλου: «Εχω πει πολλάκις, ότι ο Βόλος είναι μια πόλη που πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει μια καλή διεθνής διοργάνωση. Διότι διαθέτει καταπληκτικές πισίνες, έχει καλή ξενοδοχειακή υποδομή και ανθρώπους που γνωρίζουν καλά από τέτοιες διοργανώσεις, έχουν την τεχνογνωσία και, σαν σε αυτόματο πιλότο, προχωρούν άμεσα κάποια πράγματα. Έχει εθελοντές, έχει μια δημοτική αρχή που πάντα μας βοηθάει υλικά και ηθικά. Απλόχερα δίνει τη συγκατάθεσή της. Όλα αυτά είναι υπεραρκετά για να ερχόμαστε εδώ. Και -λυπάμαι που θα το πω, αλλά- αυτές τις προϋποθέσεις που βρίσκουμε στον Βόλο δεν μπορούμε να τις βρούμε ούτε στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Δεν υπάρχουν αντίστοιχες πισίνες, δεν υπάρχουν αντίστοιχες υποδομές και δε βρίσκεις ανθρώπους που θα βάλουν πλάτη για να βοηθήσουν. Έτσι ήρθαμε πάλι στο Βόλο και επιφυλασσόμαστε για επόμενες διοργανώσεις εδώ.

Υπάρχει μια προοπτική, του χρόνου, να γίνει στον Βόλο το Φάιναλ 8 (Τελική φάση) του Europa Cup των Ανδρών. Επίσης θα γίνει το 2019 στον Βόλο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων».