Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 17:00
Τοπικά

Διαβάστε σήμερα στο ΝΕΟ ΤΥΠΟ






Αποκαλυπτικός ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου σε συνέντευξή του

 Αχ. Μπέος: «Σπάμε αυγά, δεν

φοβόμαστε το πολιτικό κόστος»

 Τι είπε για το σχέδιο κατά του κυκλοφοριακού εκτρώματος στην Καραμπατζάκη, για τις αντιδράσεις περί δήθεν ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ και για την καύσιμη ύλη της ΑΓΕΤ

Μια σημαντική τομή στο οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, την ενεργοποίηση της «νεκρής» οδού Καραμπατζάκη, προωθεί η Δημοτική Αρχή του Βόλου, που απαλλαγμένη από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και το φόβο του περίφημου πολιτικού κόστους, παρεμβαίνει υπέρ των συμφερόντων της πόλης και της πλειονότητας των κατοίκων, αγνοώντας τις υστερόβουλες και ιδιοτελείς αντιδράσεις.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε και ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, επικεφαλής της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης, Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξή του χθες στην εκπομπή του Σωτ. Πολύζου.

«Εμείς θα σπάσουμε αυγά, δεν σκεφτόμαστε τις ψήφους 20, 30 ή 50 οικογενειών, όπως έκαναν οι προηγούμενοι και σταματούσαν κάθε έργο μόλις έβλεπαν την παραμικρή αντίδραση, αλλά το συμφέρον της πόλης» υπογράμμισε ο κ. Μπέος, που εξαπέλυσε δριμεία επίθεση και κατά των μελών της ομάδας «Συμμαχία για το Νερό», που την αποκάλεσε «Συμμαχία Συμφερόντων». Σε αυτούς απέδωσε σκοπιμότητες και ιδοτέλεια, και συγκεκριμένα την πρόθεση για να μην συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης, αλλά και για να σπαταλούν χωρίς κόστος τεράστιες ποσότητες νερού, και δεσμεύτηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι καμία υπηρεσία της ΔΕΥΑΜΒ δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί.

Σελ 5

 

Θα υπολογίζονται με τον τιμάριθμο

Η κυβέρνηση τρέχει να καλύψει με τροπολογία το αλαλούμ με τις συντάξεις

Μετά τη βόμβα από την ΕΛΣΤΑΤ το υπουργείο Εργασίας κατέθεσε τροπολογία για τον υπολογισμό των συντάξεων – Αγνωστο αν με την τροπολογία λύνεται το πρόβλημα ή αν μετατίθεται για αργότερα – Ομηροι 65.000 συνταξιούχοι που έκαναν αίτηση συνταξιοδότησης με το νέο ασφαλιστικό  

Σελ 8


Ν. Πρίντζος: Συντελείται εθνικό έγκλημα με τη φέτα

 ΣΕΛΙΔΑ 5

 

Φαγητό για δεκάδες απόρους στο Σπίτι Γαλήνης της Ανάληψης

Σελίδα 6

Στο Βόλο σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Σελιδα 7