Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:41
Τοπικά

Διέκοψε τη συνεργασία με Μαρινόπουλο η ΕΒΟΛ






Η διακοπή της συνεργασίας και της διανομής προϊόντων ΕΒΟΛ στα καταστήματα των S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ –CARREFOUR, τόσο στο Βόλο και στο Νομό Μαγνησίας, όσο και στο Λεκανοπέδιο Αττικής και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου.

Ειδικότερα, όπως κάνει γνωστό ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου, «οδηγήθηκε στην αναγκαστική αυτή απόφαση μετά το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησαν τα συσσωρευμένα προβλήματα αδυναμίας της ως άνω αλυσίδας να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό».

«Η συνέχιση αυτής της προβληματικής συνεργασίας μας, θα εγκυμονούσε κινδύνους για την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου ΕΒΟΛ», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από τον Α.Σ. Βόλου και παράλληλα ζητείται η κατανόηση του καταναλωτικού κοινού, το οποίο και ευχαριστεί για ακόμη μία φορά για τη στήριξη των προϊόντων ΕΒΟΛ.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα εργαζόμενοι του εργοστασίου με φορτηγά της Εταιρίας είχαν πραγματοποιήσει διαμαρτυρία έξω από υποκατάστημα της αλυσίδας CARREFOUR –ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, στο Βόλο, διεκδικώντας την καταβολή των οφειλομένων στην ΕΒΟΛ.