Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 07:51
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δε μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της η Μυρσίνη Αρναούτη – Τι συμβαίνει με το εξιτήριό της;






Σταθερή παραμένει η κατάσταση της Μυρσίνης Αρναούτη, η οποία ύστερα από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, νοσηλεύτηκε στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού για περίπου δύο μήνες.

Δυστυχώς, όμως, παρότι η μητέρα της 30χρονης, κ. Νατάσα Αρναούτη, είχε σε πρόσφατη συνέντευξή της δηλώσει πως κατά πάσα πιθανότητα η Μυρσίνη θα πάρει εξιτήριο πριν το Πάσχα, ώστε να περάσει τις γιορτές στο σπίτι της, κάτι τέτοιο δεν είναι τελικά δυνατό. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς που παρακολουθούν την πορεία της υγείας της, η Μυρσίνη επιβάλλεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης ώστε να μπορέσει να αναρρώσει γρηγορότερα και να μην κινδυνεύσει με οποιοδήποτε τρόπο η υγεία της. Αυτό που απασχολεί πολύ, φυσικά, είναι το κόστος της θεραπείας της, το οποίο είναι τεράστιο.

Η εφημερίδα Espresso, σε πρόσφατο δημοσίευμά της αναφέρει πως σύμφωνα με ιατρικές πηγές η κοπέλα νοσηλεύεται πλέον σε απλό θάλαμο της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. «Η αποθεραπεία των ορθοπεδικών και θωρακοχειρουργικών τραυμάτων εξελίσσεται ομαλά. Τα τραύματα στον θωρακικό κλωβό, τους πνεύμονες και το χέρι έχουν σχεδόν κλείσει. Ωστόσο, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για τα τραύματα στο πόδι της», αναφέρουν οι ιατρικές πηγές. Επιπλέον, η 30χρονη μπορεί να μιλά και να τρέφεται κανονικά, χωρίς τη βοήθεια των μηχανημάτων.

Από τη μεριά της, η ίδια επιθυμεί να βγει από το νοσοκομείο και να αφήσει πίσω της τα άσχημα που συνέβησαν, ενώ τόσο η Τροχαία, όσο και η οικογένεια του τραγουδιστή περιμένουν με αγωνία την κατάθεσή της που αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό δυστύχημα.

 

πηγή: koolnews.gr