Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 19:32
Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ: Εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης με κάρτα POS






Με τη χρήση κάρτας θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς ύδρευσης οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΜΒ σε ένα μήνα από σήμερα.

Στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης ενέκρινε την χαμηλότερη προσφορά κρατήσεων για την επιχείρηση που έκανε η τράπεζα Πειραιώς για την εγκατάσταση συστήματος POS. Ειδικότερα η τράπεζα ζητά προμήθεια της τάξης των 0,06 ευρώ ανά συναλλαγή, ποσοστό που μπορεί να το διαπραγματευτεί η ΔΕΥΑΜΒ και με καλύτερους όρους όπως τονίστηκε από τον εισηγητή του θέματος.

Στη σημερινή συνεδρίαση επίσης εγκρίθηκε η αμοιβή των δύο νομικών της επιχείρησης ύψους 3.100 ευρώ με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Δημ. Κουτσιφέλη να ψηφίζει λευκό.

Ακόμη, αποφασίστηκε ομόφωνα η αποστολή αιτήματος στο Δήμο Βόλου για διενέργεια διαγωνισμών «προμήθεια Υγρών Καυσίμων της ΔΕΥΑΜΒ για το έτος 2016-2017», προϋπολογισμού 100.038,10 €, πλέον Φ.Π.Α. και «Προμήθεια λιπαντικών των οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ», προϋπολογισμού 5.506 €, πλέον ΦΠΑ. Για την προμήθεια λιπαντικών τονίστηκε ότι ο προϋπολογισμός είναι κατά 50% μικρότερος απ’ ότι πέρυσι, καθώς η ΔΕΥΑΜΒ διαθέτει απόθεμα.

Ομόφωνα εγκρίθηκε και η αποστολή αιτήματος στο Δήμο Βόλου διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια γάλακτος ενδεικτικού προϋπολογισμού 23.636,80 €, πλέον ΦΠΑ, για ένα έτος. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτης επισήμανε ότι η ΔΕΥΑΜΒ συζητά με την ΕΒΟΛ την προώθηση της εταιρείας μέσω εντύπου που θα διανέμεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ, έναντι ενός ποσού.

Τέλος ελήφθη απόφαση για την πρόσληψη δύο υδρονομέων σε Μικροθήβες και Διμήνι για τις ανάγκες της φετινής αρδευτικής περιόδου