Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:14
Παραπολιτικά

Δεν υπάρχει ελπίς!

H υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου στην ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης, στο Προεδρικό Μέγαρο, Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016. Ορκίστηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από το χθεσινοβραδινό ανασχηματισμό. Το νέο κυβερνητικό σχήμα, περιλαμβάνει 18 υπουργεία και αποτελείται από 49 αξιωματούχους, μαζί με τον πρωθυπουργό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ





Δεν κρύφτηκε! Αδυσώπητη, άτεγκτη, απειλητική, η Κατερίνα Παπανάτσου, άμα τη ορκωμοσία: «Από τη θέση που μου έκανε την τιμή να μου εμπιστευτεί ο πρωθυπουργός, θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να εκπληρωθούν οι παραπάνω στόχοι» ξεκαθάρισε.

Αν συνεκτιμήσετε το γεγονός (και ουχί βεβαίως την Παπανάτσιου) ότι οι στόχοι είμαστε εμείς, φωνάξτε μαζί μου: Ωχ, δεν υπάρχει ελπίς!

Αλλά κι αυτοί βρε παιδί μου στην τοπική Νέα Δημοκρατία; τέτοια ταχύτητα στην πολιτική ανάλυση, ούτε στα… ούρα… ούτε… πριν καν ανακοινωθεί ο σχηματισμός και να μάθουμε τα who is who των νέων αστέρων της Αριστεράς η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, εξέδωσε βαρυσήμαντο μανιφέστο και διέβλεψε: «Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής γίνεται ισχυρότερη μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό…»

Και άντε να συμφωνήσουμε ότι όντως είναι ανάγκη. Και τι θα γίνει; Θα φύγει, πχ η Παπανάτσιου και θα έρθει ο Καλτσογιάννης; Δηλαδή δεν θα μας σφάξει ο τσελέπης, αλλά ο χασάπης; Όχι ρε παιδιά, τίποτα καλύτερο έχετε;