Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 22:18
Αθλητικά

Δεν υπάρχει “αύριο” στον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς συσπείρωση






Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τεράστιο διπλό στην Κρήτη επί του Κισσαμικού και ουσιαστικά μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Η παρουσία των Λεόν και Φερνάντες στο αρχικό σχήμα (μετά τους τραυματισμού τους) πρόσθεσε ποιότητα στην ομάδα και αυτό συνετέλεσε ώστε να δούμε και πάλι έναν ανταγωνιστικό Ολυμπιακό Βόλου.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει να συνέρχεται. Οι παίκτες του βρίσκουν τα πατήματά τους και πλέον εμφανίζονται πιο σίγουροι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ποιο όμως είναι το “αύριο” του Ολυμπιακού Βόλου; Σίγουρα δεν μοιάζει ευοίωνο, αφού οι οικονομικές δυσκολίες είναι τεράστιες μετά την τιμωρία στο θέμα του Τικάο. Και γίνεται ακόμα χειρότερο το “αύριο” του Ολυμπιακού Βόλου όσο ο κόσμος της ομάδας δεν συστρατεύεται γύρω από την προσπάθεια της διοίκησης.

Οσο ο κόσμος δεν στηρίζει μαζικά τη φετινή προσπάθεια, τόσο και τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθημερινά, διογκώνονται.

Από την αρχή της χρονιάς, ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν έδειξε να πιστεύει σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που σημειωτέον δεν ήταν τηλεοπτικό, κόπηκαν μόνο 550 εισιτήρια, ενώ με τον Πανελευσινιακό, μόλις 108.

Και μπορεί να έχουμε κουραστεί να το λέμε και να το γράφουμε, αλλά αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Μόνο με τη συσπείρωση του κόσμου και τη μαζική του προσέλευση στο γήπεδο, υπάρχει προοπτική γι αυτή την ομάδα.

Οσο ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου προτιμά τον καναπέ του σπιτιού του, τόσο δυσκολότερο θα γίνεται το αύριο της ομάδας. Στην πραγματικότητα, όσο ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να κόβει 100, 200 ή και 500 εισιτήρια, τότε είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει αύριο στον Ολυμπιακό Βόλου.