Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 06:36
Παραπολιτικά

Δεν σέρβιραν μακαρονάδες; Ντροπή!..






Το ενσταντανέ από εκδήλωση, εξαιρετικά δυσάρεστη πάντως… βλέπετε ήταν η ώρα του καφέ, μετά από κηδεία, όταν εμφανίστηκε με το γνωστό περισπούδαστο και αλαζονικό υφάκι δημοσιογράφος – πολιτευτής, που φαίνεται άκουσε για… σταυρούς και έσπευσε στο νεκροταφείο! Σου λέει αφού από την κάλπη δεν προκύπτουν μήπως βρεθεί τίποτα στον Κούκο!

Και ενώ λοιπόν είχε αφήσει το παροιμιώδες σπινθηροβόλο βλέμμα του να σαρώνει την αίθουσα για να απολαύσει το αναμενόμενο – από τον ίδιο – ενδιαφέρον των παρισταμένων, συνέβη το κακό!!!

Ο φοβερός και τρομερός Χρήστος Στεφόπουλος, πρόθυμος να εξυπηρετήσει μια απαστράπτουσα προσωπικότητα της πολιτικής, του πολιτισμού, των επιστημών, θετικών τε και κλασικών – ανθρωπιστικών, και βεβαίως της δημοσιογραφίας, ευθύς ως τον αντελήφθη έσπευσε να τον πλησιάσει. Συγκινήθηκε και κολακεύτηκε ο πολιτευτής – δημοσιογράφος, αλλά η ατάκα που βγήκε από τα χείλη του ασεβούς αντιδημάρχου ήταν καταστροφική!

«Να ξέρεις εδώ σερβίρουν καφέ κι όχι μακαρονάδες», του είπε καταστρέφοντας του τη στιγμή, ως η έκφρασή του μαρτυρούσε… άγνωστο, πάντως, αν οφείλονταν στην έλλειψη τακτ του αντιδημάρχου ή στην έλλειψη μακαρονάδας!