Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:37
Τοπικά

Δεν μετέχουν οι «Αργοναύτες» σε διαμαρτυρία ΑμΕΑ






Διαχωρίζει τη θέση του από την «Ιππόκαμπο» ο Αθλητικός Σύλλογος ατόμων με κινητικές δυσκολίες «Αργοναύτες», που δηλώνει ότι δεν θα παραστεί στην πρόσκληση του προέδρου του «Ιππόκαμπου» Πέτρου Μπέλλου, για διαμαρτυρία με τίτλο «Άφωνοι μπροστά στο πρόβλημα» στην Παιδική Χαρά Αγ. Κωνσταντίνου για τη σωστή επισήμανση έλλειψης ειδικών οργάνων για παιδιά ΑμεΑ στις παιδικές χαρές.

«Συνεκτιμώντας την άριστη και ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τη Δημοτική Αρχή Βόλου, που μέχρι σήμερα έχει ικανοποιήσει σχεδόν το σύνολο των αιτημάτων μας και δεδομένου ότι μεταξύ των αιτημάτων αυτών δεν είχε περιληφθεί το συγκεκριμένο, φρονούμε ότι πριν από κάθε ενέργεια πρέπει να προηγηθεί διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών», τονίζεται σε ανακοίνωση των «Αργοναυτών».

Οι «Αργοναύτες» καλούν και τα μέλη των υπόλοιπων Σωματείων να μην εγκαταλείψουν το δρόμο της συνεννόησης και της συνεργασίας και μάλιστα για λόγους που δεν είναι ευεξήγητοι και ευκρινείς και να μην ακολουθήσουν μια άλλη συγκρουσιακή οδό που είναι προφανές ότι δεν θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.