Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 03:25
LIFE

«Δεν θα ξαναγυριστούν τα ”Φιλαράκια”», λέει ο Ρος






Η έκρηξη ενθουσιασμού των θαυμαστών της σειράς «Friends» σχετικά με την επικείμενη επανένωση του καστ για ένα τελευταίο επεισόδιο φαίνεται πως ξεφουσκώνει μετά τις τελευταίες δηλώσεις του ηθοποιού David Schwimmer.

Ο τηλεοπτικός Ross Geller, δυστυχώς για τους λάτρεις της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ξεκαθάρισε πως οι ηθοποιοί πράγματι θα βρεθούν στον ίδιο χώρο ξανά, αλλά όχι για χάρη γυρισμάτων ενός επεισοδίου. Ο λόγος της συνάντησης τους φαίνεται πως αφορά ένα αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Jimmy Burrows και τίποτε παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα, ο 49χρονος ηθοποιός δήλωσε πως: «Μακάρι να μπορούσα να πω πως επρόκειτο για reunion, αλλά δεν θα υπάρξει επανένωση των Friends. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον Jimmy Burrows, τον οποίο αγαπάμε και είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω σε αυτό. Πρόκειται να παρευρεθούν ηθοποιοί από πολλές σειρές, όπως οι Frasier, Cheers, Will and Grace, Taxi και άλλες. Ο Schwimmer συνέχισε σχολιάζοντας πως: «Ο άνθρωπος είναι καταπληκτικός σκηνοθέτης και βοήθησε στον επαναπροσδιορισμό της κωμωδίας της χώρας μας τα τελευταία 40 χρόνια, οπότε τον αγαπώ και ανυπομονώ να βρεθώ εκεί».

Την περασμένη εβδομάδα, όταν ο πρόεδρος του τηλεοπτικού καναλιού NBC, Robert Greenblatt ανακοίνωσε τα νέα, σχολίασε πως ελπίζει «οι έξι ηθοποιοί να βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο την ίδια στιγμή», κάτι που τώρα φαντάζει δύσκολο.

Ο ηθοποιός Matthew Perry, o οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του Chandler Bing, έχει ήδη δηλώσει πως θα απουσιάζει από το αφιέρωμα, καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο για τις ανάγκες μιας επερχόμενης θεατρικής παράστασης.

Ο David Schwimmer αναφερόμενος στην απουσία του Perry, σχολίασε πως: «Σίγουρα στενοχωριέμαι που δεν θα είναι, αλλά χαίρομαι για αυτόν. Προετοιμάζει μια θεατρική παράσταση στο Λονδίνο κι αυτό είναι καταπληκτικό».

Το αφιέρωμα στον Jimmy Burrows πρόκειται να προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου.